برگزاری جلسه ستاد کرونا شهرستان بم

جلسه ستاد کرونا شهرستان به ریاست فرماندار و با حضور امام جمعه بم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و سایر روسای ادارات شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛  صبح امروز 21 فروردین ماه دکتر اویسی رئيس دانشگاه در جلسه ستاد کرونا شهرستان با توجه به تغییر رنگ منطقه شرق استان گفت: ما تعداد بیماران ،موارد مثبت قطعی و بیماران سرپایی رابه وزارتخانه اعلام میکنیم و رنگ بندی از سوی آنها عنوان میشود.

وی درخصوص برنامه ماه مبارک عنوان نمود كه ظرف چندروزآینده اعلام میشود.

دكتر اويسي در ادامه افزود: از ابتدای ماه تاکنون تعداد120 بیماربستری داشته ایم.

در پایان جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونا مهندس شهسوارپور فرماندار بم گفت: بیماران و ناقلان و افراد در ارتباط با اینگونه افراد باید رهگیری و شناسایی شوند.

یعنی افرادیکه مثبت میشوند به هیچ عنوان نباید ازمنزل خارج شوندحتی نیاز باشد به مراکزی که درنظر گرفته میشود منتقل کرد زیرا حضور این افراد در جامعه یک تهدیدبرای سلامت جامعه محسوب می‌شوند.

وی افزود: درشهرهای قرمز باید تدابیری اتخاذکرد که ارباب رجوع بدون حضور به اداراتی از قبیل اداره آب، برق، گاز، شهرداری و... کارش انجام شود.

گفتنی است‌؛ در این جلسه برخی از اعضای ستاد کرونا شهرستان نظرات خود را اعلام و در خصوص آن تصمیم گیری صورت گرفت.

1400/01/21