پس از سالها توقف، عملیات ساختمانی و تاسیساتی پروژه کلینیک ویژه بم از سر گرفته شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در بازدید میدانی از پروژه های عمرانی، از روند پیشرفت فیزیکی پروژه کلینیک ویژه بم خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه گفت:  پروژه عمرانی کلینیک ویژه با متراژ 3131 مترمربع از دی ماه سال 94 آغاز و با 75 درصد پیشرفت فیزیکی با بد عهدی پیمانکار بیش از دوسال متوقف شده بود که با پیگیری ها و تلاش همکاران، عملیات ساختمانی و تاسیساتی این پروژه از سر گرفته شده است.

دکتر اویسی گفت: پروژه کلینیک ویژه یکی از پروژه های مهم دانشگاه است که در سال جاری به بهره برداری و افتتاح خواهد شد  و با تکمیل و راه اندازی آن دسترسی مردم به پزشکان  متخصص و فوق تخصص آسان تر و از امکاناتی همچون رادیولوژی و آزمایشگاه بهره مند می شوند.

گفتنی است؛ صبح امروز 23 فروردین ماه دکتر اویسی رئیس دانشگاه به اتفاق دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهندس پایدار مدیر دفتر فنی دانشگاه از پروژه های عمرانی دانشگاه از جمله پروژه عمرانی کلینیک ویژه بازدید کردند.

1400/01/23