روز دندانپزشک گرامی باد.

بمناسبت بیست وسوم فروردین ماه روز دندانپزشک خانم دکتر نصری طی پیامی به شرح ذیل فرا رسیدن این روز را به دندانپزشکان حوزه دانشگاه علوم پزشکی خصوصا شاغلین حوزه بهداشت تبریک گفتند؛

بیست و سوم فروردین ماه روز دندانپزشک را به  همکاران فرهیخته و تلاشگر  دندانپزشک خصوصا شاغلین حوزه بهداشت که در ایام کرونا در مواجهه مستقیم با این ویروس منحوس ایثارگرانه ارائه خدمت می نمایند تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

امروزه نقش دندانپزشکان در تامین ، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه در حوزه سلامت دهان و دندان بر کسی پوشیده نیست ، این قشر از پزشکان نقشی بسزا در سلامت دهان و دندان جامعه ، ارتقاء کیفیت زندگی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها در دوران های مختلف زندگی از کودکی تا سالمندی برعهده دارند.

ضمن گرامیداشت روز دندانپزشکی از زحمات و تلاش های خالصانه جامعه دندانپزشکی در عرصه سلامت جامعه تقدیر و تشکر بعمل آورده و امیدوارم همواره در سایه الطاف الهی سلامت وتندرست در امر خدمت رسانی و تامین سلامت و ساختن آینده روشن نظام سلامت و زدودن درد از سیمای دردمندان و ایجاد جامعه ایی سالم موفق وسربلند باشید .

#روابط_عمومی_معاونت_بهداشت

1400/01/24