بازدید معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی از دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، دکتر جهان آراء طی برنامه ای روز دوشنبه 22 فروردین جاری از دانشکده های پرستاری- مامایی و بهداشت، بازدید کرد.

در این بازدید دکتر جهان آراء به اتفاق دکتر طولابی به منظور تصمیم گیری در مورد  وضعیت شرایط آموزش و چالشهای موجود از کلاسها و مرکز آموزش مجازی بازدید نمودند و در خصوص تدوین تولید محتوا به بحث و تبادل نظر پرداختند و از روسای دانشکدها خواستند تا شرایط لازم را جهت تحقق فرآیند تولید محتوا مطابق با دستورالعمل ابلاغی مهیا و عملی نمایند.

وی در ادامه افزود، با توجه به ادامه همه گیری کرونا تمامی دانشکده ها تا اطلاع ثانویه طبق دستورالعمل وزارت بهداشت با هماهنگی معاون آموزشی عمل نمایند.

ایشان همچنین ضمن بازدید از کتابخانه مرکزی، بروزرسانی کتابها را خواستار شدند و در خصوص مشکلات سیستم سرمایشی به بحث و تبادل نظر پرداختند و تصمیمات لازم را در جهت رفع این مشکلات اتخاذ فرمودند.

در پایان دکتر جهان آراء از تمامی مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان خواست تا در فرآیند اعتباربخشی نهایت همکاری را با دانشکده پزشکی و بیمارستان آموزشی درمانی پاستور بعمل آورند.

1400/01/24