روز علوم آزمایشگاهی گرامی باد.

پیام تبریک دکتر رضائی، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی ، به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

فرارسیدن ۳۰ فروردین، سالروز حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی و روز آزمایشگاه را به همه تلاشگران این عرصه به ویژه فرهیختگان علوم آزمایشگاهی شهرستان های شرق استان تبریک می گویم.

تلاشگران علوم آزمایشگاهی با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود کرده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

بدون شک روز آزمايشگاه، روز سپاس از جان‌ها و انديشه‌هاي والایي است كه در پويايي نظام سلامت خالصانه تلاش می کنند و جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که در راه اعتلای سلامت جامعه همواره می کوشند   به ویژه در این روزهای سخت و حساس مبارزه با کرونا که جامعه شریف علوم آزمایشگاهی  دوشادوش کادر درمان در جهت درمان و بهبودی بیماران صادقانه تلاش می نمایند.

بر خود لازم می دانم  ضمن قدردانی از زحمات بی‌بدیل این عزیزان، روز علوم آزمایشگاهی را به اساتید، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی بم تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است را مسئلت ‌نمایم.

1400/01/30