پویش همدلی مومنانه در ماه ضیافت الهی برگزار می‌شود

پویش همدلی مومنانه در ماه ضیافت الهی به همت کانون فعالیت‌های جهادی، بسیج دانشجویی، کانون هلال احمر و کانون خیریه باران دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، پویش همدلی مومنانه در ماه ضیافت الهی به همت کانون فعالیت‌های جهادی، بسیج دانشجویی، کانون هلال احمر و کانون خیریه باران دانشگاه علوم پزشکی بم،  به منظور تهیه و اهداء بسته‌های ارزاق، ویژه نیازمندان در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

مصطفی چاوشی مسئول کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی بم با اعلام این خبر گفت: با توجه به تاکیدات  مقام معظم رهبری بر ادامه روند کمک‌های مردمی،  در این مرحله نیز پویش همدلی مومنانه در ماه مبارک رمضان آغاز خواهد کرد.

چاوشی افزود: با توجه به شرایط سخت اقتصادی، حضور مومنانه مردم در این پویش،  همانند پویش قبلی باعث می‌شود که کمک ها سریع، دقیق و شایسته به افرادی که نیازمند هستند برسند.

مسئول کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی بم از همشهریان نیک اندیش خواست تا  کمک های خود را به شماره حساب ۵۴۶۹۳۳۲۶۱۲  بانک ملت و  یا شماره شبا ir۹۰۰۱۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۵۴۶۹۳۳۲۶۱۲  به نام مشارکت های مردمی پردخت نمایند.

وی یادآور شد: همشهریان عزیز می‌توانند کمک‌های غیرنقدی خود را به دفتر واحد فرهنگی واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم ارائه کنند تا در اختیار نیازمندان قرار بگیرند.

1400/01/31