برگزاری کمیته صیانت از جمعیت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی

به منظور پیشگیری ازکاهش جمعیت و اجرای برنامه های کشوری، کمیته صیانت از جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز اول  اردیبهشت ماه  در راستای سیاست های کلان جمعیت و تاکید وزیر بهداشت در جهت استفاده از ظرفیت های بین بخشی به منظور پیشگیری از کاهش سریع باروری و اجرای برنامه های کشوری صیانت از جمعیت، با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کمیته صیانت از جمعیت برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر نصری معاون بهداشتی، دکتر رئیسی معاون درمان، دکتر خسروی معاون تحقیقات و فن آوری، دکتر پورطاهری معاون غذا و دارو، غضنفر آبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام مظاهری نیا مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه و کارشناسان مربوطه حوزه معاونت بهداشتی در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.

1400/02/01