انجام فاز اول واکسیناسیون کووید 19 در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، فاز اول واکسناسیون کووید_19 در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم آغاز شد ...

با تعامل ریاست دانشگاه و نظام پزشکی ، مقرر گردید در راستای اجرایی نمودن مصوبات گام پنجم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط معاونت بهداشت و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بم ، اداره بازرسی و اداره حراست فاز اول واکسیناسیون کووید-19 انجام گیرد .

در فاز اول این طرح واکسیناسیون دانشجویان ، جانبازان و پرسنل شاغل در بخش خصوصی (داروخانه ها ، آزمایشگاهها ، مراکز سوء مصرف مواد ، مطب ها و ...)  در محل کلینیک باروری بیمارستان پاستور با نظارت مستقیم ناظر کشوری طرح سردار سلیمانی انجام شد .

همچنین گفتنی است در ادامه  فاز اول گام پنجم در نظر است ، واکسیناسیون بصورت پوشش صد در صدی برای پرسنل بهداشت ، درمان و پردیس انجام شود .

نکته قابل توجه کلیه همکاران محترم ؛پایان مهلت  انجام واکسیناسیون پرسنل بهداشت ، درمان و پردیس تا دوشنبه مورخ 1400/02/06 در محل نماز خانه ستاد دانشگاه  می باشد.

#روابط_عمومی_معاونت_بهداشت

1400/02/04