ناظر کشوری طرح شهید سلیمانی از روند اجرای طرح در دانشگاه علوم پزشکی بم ابراز رضایت کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت آقای دکتر فرشید رضایی ناظر کشوری طرح شهید حاج قاسم سلیمانی از روند اجرای طرح و عملکرد حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم ابراز رضایت کردند...

آقای دکتر رضایی ضمن ابراز رضایت از نحوه اجرای مصوبات طرح مذکور در دانشگاه بم تاکید کردند؛ " هماهنگی تیم های بهداشتی در این دانشگاه قابل تقدیر می باشد". گفتنی است آقای دکتر رضایی از روز جمعه مورخ 1400/02/03 لغایت شنبه مورخ 1400/02/04 جهت نظارت بر چگونگی اجرای مصوبات طرح شهید سلیمانی و عملکرد تیم های بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم حضور داشته و مستقیما برفعالیت این حوزه نظارت کردند.

#روابط_عمومی_معاونت_بهداشت

1400/02/05