به مناسبت روز مامایی ازگروه مامایی توسط معاون درمان دانشگاه تقدیر شد

به مناسبت روز جهانی مامایی ازگروه مامایی معاونت  توسط معاون درمان دانشگاه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر رئیسی معاون درمان دانشگاه در جمع پرسنل این معاونت گفت: شاخص سلامت بهداشت مادر و کودک یکی  از وظایف مهم و خدمات با ارزشی که بخش مامایی انجام می دهد قابل تقدیر است تا یک نوزاد سالم تحویل جامعه دهد.

معاون درمان دانشگاه افزود: ترویج زایمان طبیعی برای سلامت مادر و کودک از اهمیت بالایی برخوردار است و خطرات را کاهش می دهد در حالیکه سزارین خطرات زیادی را به همراه دارد.

دکتر رئیسی از زحمات همه کادر درمان از جمله پزشکان، پرستاران و ماماها که در این شرایط سخت بیماری کرونا برای سلامتی مردم جامعه تلاش می کنند تقدیر کرد.

همچنین به مناسبت روز مامایی ازخانم ابراهیم زاده رئیس اداره تعالی خدمات بالینی و خانم صدیقی  و خانم سام پور از واحد مامایی  این حوزه توسط دکتر رئیسی معاون درمان و خانم زابلی مدیر درمان با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

1400/02/08