بررسی مسائل و مشکلات بهورزی با حضور رئیس محترم دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت با هماهنگی مدیریت شبکه این معاونت با حضور رئیس دانشگاه جلسه ایی جهت بررسی مشکلات بهورزی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار کرد ...

جلسه فوق الذکر با حضور رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اویسی ، معاون محترم بهداشت سرکارخانم دکتر نصری ، معاون محترم توسعه جناب آقای دکتر رجایی ، مدیرمحترم شبکه جناب آقای امیرزاده ، مدیر محترم امور مالی جناب آقای مهرورز ، مدیر محترم بودجه جناب آقای دادالله پور ، کارشناس مسئولمحترم بهورزی خانم قلعه خانی و مدیر محترم آموزشگاه بهورزی خانم غنی زاده تشکیل شد .

پس از طرح تامین نیروی بهورزی برای جایگزینی بهورزان خروجی در این زمینه بعد از بحث و تبادل نظر در خصوص مورد ذکر شده ، مقرر شد ضمن اولویت بندی تعدادی از بهورزان خروجی (بازنشسته ، فوتی و اخراجی ) نیروی بهورزی جدید جایگزین ایشان گردد.

#روابط_عمومی_معاونت-بهداشت

1400/02/15