پیام معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز بیماریهای خاص و صعب العلاج

دکتر محمد علی رئیسی معاون درمان دانشگاه در پیامی روز بیماریهای خاص و صعب العلاج را تبریک گفت در متن این پیام آمده است :

هجدهم اردیبهشت ماه مصادف با روز جهانی بیماری های خاص و صعب العلاج است. بیماری هایی که در جامعه عمومیت ندارند و برای درمان آن ها شرایط ویژه ای باید فراهم شود. بیماری هایی مانند تالاسمی، هموفیلی، سرطان ها، ایدز، نارسایی مزمن کلیه و .... .این روز به منظور افزایش آگاهی عمومی در خصوص این دسته از بیماری ها در نظر گرفته شده است.این دسته از بیمارن به مدت طولانی و گاهی تمام عمر بیماری و فشار روحی سنگینی را متحمل می شوند. سیستم های درمانی در کشورهای مختلف بخش قابل توجهی از منابع سلامت خود را به این دسته از بیماران اختصاص می دهند. در سال های اخیر خوشبختانه با بهبود حمایت وزارت بهداشت و پوشش بیمه ای، شاهد افزایش کیفیت و کمیت ارائه خدمات به این دسته از بیماران هستیم.هر چند تا نقطه مطلوب راه زیادی مانده است.اینجانب این روز به تمامی زحمت کشانی که در این عرصه تلاش می کنند تبریک عرض نموده و  امیدواریم در سال های آینده نیز شاهد افزایش خدمت رسانی به این دسته از بیماران  باشیم.

دکتر محمد علی رئیسی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بم