هفتمین کارگروه کنترل کیفی آب با حضور فرماندار بم در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

هفتمین کارگروه کنترل کیفی آب شهرستان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛  صبح امروز 19 اردیبهشت ماه هفتمین جلسه کارگروه کنترل کیفی آب شرب شهرستان بم با حضور مهندس شهسوارپور فرماندار، دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مهندس بیانی مدیر آبفا ، مهندس هاشمی مدیر منابع آب شهرستان، دکتر نصری معاون بهداشتی دانشگاه و کارشناسان حوزه بهداشتی این معاونت در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.

در نشست صبح امروز پیگیری مصوبات جلسات قبل ، پیگیری و ارایه گزارش میزان پیشرفت و تامین اعتبار پروژه انتقال آب از سد به شهرستان بم (منابع آب) و ارائه پیشنهادات جهت برنامه های کوتاه مدت (ایستگاه های برداشت آب) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

1400/02/19