اطلاعیه کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی/ معرفی داوطلبین عضویت در شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی بم

کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بم اطلاعیه را در خصوص معرفی داوطلبین شرکت در انتخابات شورای صنفی در دانشکده ها و خوابگاه ها منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، در متن این اطلاعیه آمده است:

با توجه به بررسی صلاحیت داوطلبین شورای صنفی دانشجویان، توسط کمیته اجرایی انتخابات، به استحضار می رساند اسامی به شرح ذیل، کاندید عضویت در  شورای صنفی دانشجویان دانشگاه می باشند و بر اساس آیین نامه شورای صنفی دانشجویان و دستیاران وزارت متبوع، صلاحیت آن ها احراز گردیده است.

دانشکده پزشکی: رضا عادل منش – دانیال امیر محمودی – پوریا دریجانی – محمد شایان وهابی راد – امین فریدی عباس آباد – محمد مهدی صفی زاده

دانشکده بهداشت: راحیل کردستی – امیر رضا اکبریان – زهرا مدنی – زینب عباسی برخوردار – سبحان کاویانی – محمد عرفان محمدی – علیرضا گله داری – سیده رویا موسوی

دانشکده پرستاری: زهرا صادقی – فائزه مهین بهزادی

خوابگاه پسران: مهدی نجاری – بهنام رئیسی سیستانی – محمدرضا کریمی زارچی

خوابگاه دختران: سعیده شمس الدینی

شایان ذکر است؛ انتخابات شورای صنفی در دانشکده پزشکی، دانشکده پرستاری و خوابگاه پسران و خوابگاه دختران به دلیل به حد نصاب نرسیدن کاندید ها برگزار نمیگردد و پس از تایید صلاحیت کاندید های منتخب به عنوان اعضای شورای صنفی آن واحد تعیین میگردند.

و تنها انتخابات در دانشکده بهداشت در روز یکشنبه مورخ ۲۶ اردیبهشت  ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، تاریخ شروع  تبلیغات از ۴ روز قبل از انتخابات آغاز و تا  ۱۲ ساعت مانده به زمان انتخابات خاتمه می‌یابد.

قابل توجه دانشجویان دانشکده بهداشت جهت ثبت رای به کاندید مورد نظر خود به  سامانه mubam.ac.ir/form/election.html  مراجعه نمائید.

زمان برگزاری انتخابات از ساعت ۹ صبح تا ۲۰ بعد از ظهر روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۶ می‌باشد.

1400/02/20