انعکاس خبر واکسیناسیون سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بم در رسانه ها و پایگاه اطلاع رسانی وبدا

انعکاس خبر واکسیناسیون سالمندان دانشگاه علوم پزشکی بم در رسانه ها و  پایگاه اطلاع رسانی وبدا

واکسیناسیون بیماری کووید19 گروه های پر خطر در منطقه شرق استان کرمان با اولویت سالمندان 80 سال به بالا از 7 اردیبهشت آغاز شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ گام پنجم طرح بسیج ملی مقابله با همه گیری کرونا با عنوان طرح «شهید قاسم سلیمانی» با رویکرد جدید از 7 اردیبهشت آغاز و این طرح با رویکرد بیماریابی، رهگیری و واکسیناسیون عمومی و با همکاری سازمان بسیج مستضعفین که به صورت مستقیم مشارکت دارند درحال انجام و در این طرح برنامه واکسیناسیون نیز اضافه شده است.

واکسیناسیون عمومی براساس دستوالعمل و اولویت بندی ابلاغی وزارت بهداشت در منطقه شرق استان کرمان در حال است که قرار است در فاز دوم گروه های سنی،  3205 نفر از گروه هدف سالمند بالای 80 سال که در منطقه شرق استان کرمان شناسایی شده اند واکسینه شوند.

گفتنی است؛ واکسیناسیون سالمندان بالای 80 سال توسط دانشگاه علوم پزشکی بم انعکاس و بازتاب خبری گسترده ایی در رسانه ها، فضای مجازی و پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت داشته است.

1400/02/21