برگزاری شانزدهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت

شانزدهمین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشورصبح روز سه شنبه 21 اردیبهشت ماه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم‌؛ صبح روز سه شنبه 21 اردیبهشت ماه شانزدهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت در خصوص بررسی آخرین وضعیت بیماری کرونا و واکسیناسیون علیه این بیماری در سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

گفتنی است این نشست مجازی از ساعت 9 صبح آغاز و دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشتی دانشگاه نیز در  این جلسه حضور داشتند.

1400/02/21