پیام تبریڪ دڪتر اویسی ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشڪی بم به مناسبت عید سعید فطر

دکتر مازیار اویسی رییس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رمضان ماه دلداگی به پروردگار ، ماه ضیافت الهی ، ماه انس به قرآن به پایان رسید و اینڪ با دلهایی مالامال از عشق و محبت و آرزوی رحمت و مغفرت به پیشواز عید سعید فطر می رویم .

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شڪفتن ایمان در روح و جان های پاڪ و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد ڪه پس از گذشت ماه مبارڪ رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می ڪنند. روزی است ڪه انسان به فطرت پاڪ خود باز می‏گردد و به شڪرانه این نعمت بزرگ و بی ڪران، به ستایش باریتعالی پرداخته و زنگار گناه را از آئینه روشن قلب و جان می زداید.

بر خود لازم می دانم، عید سعید فطر، نماد برجسته رهایی از قیود مادی و عروج در فضای رحمت و آرامش الهی را به همه هموطنان گرامی ، مردم شریف شهرستانهای شرق استان ( بم ، نرماشیر، فهرج، ریگان )  علی الخصوص ڪارڪنان محترم ، اساتید معزز و دانشجویان گرامی دانشگاه تبریڪ عرض نموده و استمرار خالصانه بندگی پروردگار متعال و مهربانی و همدردی با بندگان پروردگار را مسئلت می نمایم

دکتر مازیار اویسی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم