مراسم افتتاحیه زمین والیبال ساحلی خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد

مراسم افتتاحیه زمین والیبال ساحلی در خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه و هیئت همراه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، مراسم افتتاحیه زمین والیبال ساحلی در خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه، دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع، محمد غضنفرآبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، عبدالرضا افشاری مدیر اداره تربیت بدنی دانشجویی، صادق خدابخش‌زاده مدیر دانشجویی و دیگر مدیران و مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

به نقل از مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه، زمین والیبال ساحلی مطابق با استانداردهای موجود در فضایی روباز واقع در خوابگاه دانشجویی پسران احداث گردیده است.

1400/02/26