دومین جلسه شورای مرکز رشد

برگزاری دومین جلسه شورای مرکز رشد

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه،  بیست و هشتم اردیبهشت ماه، دومین جلسه شورای مرکز رشد با حضور دکتر خسروی معاون تحقیقات و فناوری و سایر اعضاء در محل دفتر معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید. در ابتدا، دکتر خسروی ضمن خوش آمدگویی به اعضا، دستورکار جلسه را تشریح نمودند. سپس، متقاضی جدید واحد فناور دانشگاه به دفاع از طرح فناورانه خود با عنوان "تولید ماسک های نانویی با استفاده از گیاهان دارویی منطقه" پرداختند که پس از تبادل نظر، اعضاء استقرار این واحد فناور در مرحله پیش رشد را در مرکز رشد دانشگاه تائید نمودند. سپس، مهندس مرتضوی سرپرست آزمایشگاه جامع دانشگاه، به بیان پتانسیل های این مجموعه آزمایشگاهی در راستای ارائه خدمات آزمایشگاهی به جامعه علمی و پژوهشی منطقه و همچنین همگرایی در راستای همکاری های آزمایشگاهی و فناورانه با صنایع و دستگاه های اجرایی پرداختند. در ادامه، دکتر خسروی با بیان اهمیت تصویب آیین نامه حمایت از ثبت اختراعات اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، جزییات این آیین نامه را برای اعضاء تشریح نمودند. آیین نامه حمایت از ثبت اختراعات با هدف پوشش صد درصدی هزینه های مالی ثبت اختراعات دانشگاه علوم پزشکی بم، مورد تصویب اعضاء قرار گرفت. در بخش پایانی جلسه، دکتر سرگزی مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه، با معرفی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و انعقاد توافق نامه دانشگاه با ستاد توسعه زیست فناوری، به تشریح فرصت ایجاد شده جهت بهره مندی حداکثری محققان علاقمند در این زمینه پرداختند.

1400/02/29