اولین نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه منطقه جنوب شرق در سال ۱۴۰۰ برگزار شد

نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه جنوب شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، با مشارکت رؤسا و کارشناسان ادارات مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، زاهدان، زابل، رفسنجان، جیرفت، ایرانشهر، سیرجان و بم، روز سه شنبه 1400/02/28 ساعت ۹ صبح اولین نشست مجازی شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه منطقه جنوب شرق به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در ابتدا دکتر انصاری مقدم معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، به عنوان میزبان در مورد اهمیت نقش روانشناسان اداره مشاوره در ایام کرونا به ایراد سخن پرداخت. و پس از آن از تلاش همکاران اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه زاهدان و همچنین از فهیمه زارع رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه زاهدان تشکر کرد.

سپس فهیمه زارع رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه زاهدان ضمن ارائه گزارش عملکرد دانشگاه خود، رازداری، ریزبینی و سرعت عمل  را سه اصل اولیه مورد توجه کارکنان و مشاوران این اداره در دانشگاه معرفی کرد.

صحراناصری رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی بم  و رئیس شورای برنامه ریزی مشاوره دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی منطقه جنوب شرق کشور ضمن اشاره به اهمیت نقش اساتید مشاور در ایام همه گیری ویروس کرونا پیشنهاد برگزاری کارگاه ویژه‌ی اساتید مشاور را نمود.

در ادامه این نشست روسای ادارات مشاوره هر یک از دانشگاه ها، به ارائه گزارشی از عملکرد واحد خود پیرامون طرح ارزیابی تلفنی وضعیت روانشناختی دانشجویان در معرض آسیب ارائه کردند.

و در پایان، بر اساس دستور جلسه تعیین شده؛ مصوب گردید سلسه وبینارهای آموزشی با محوریت اعتیاد و مصرف مواد و همچنین وبینارهایی جهت توانمندسازی همتایاران با همکاری ادارات مشاوره منطقه جنوب شرق برگزار گردد.

1400/02/29