ابلاغ توافق نامه همکاری بین ستاد توسعه زیست فناوری و دانشگاه علوم پزشکی بم

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، از انعقاد توافق نامه همکاری فی مابین ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی بم با هدف توسعه زیر ساخت های زیست فناوری دانشگاه، تولید علم و فناوری زیستی و همچنین مشارکت دانشگاه علوم پزشکی بم در تقسیم کار ملی زیست فناوری خبر داد. دکتر خسروی اظهار داشت مطابق با این توافق نامه، ستاد زیست فناوری از طرح ها، مقالات، رساله ها و فرصت های مطالعاتی که در راستای موضوعات زیست فناورانه از قبیل تولید نانولیپوزوم ها، انتقال و تداخل ژن و مطالعات سرطان انجام گیرد، حمایت مالی خواهد نمود. وی در پایان از اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و سایر پژوهشگران و فناوران دانشگاه درخواست نمود تا با توجه به تعامل بوجود آمده از این فرصت جهت پیشبرد اهداف پژوهش و فناوری دانشگاه استفاده نمایند. همکاران عزیز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم ها براساس توافق نامه فوق به آدرس سامانه زیر مراجعه نموده و اطلاعات لازم را تکمیل نمایند.

1400/03/01