دومین شماره خبرنامه مفدا بم منتشر شد

در این شماره مهم‌ترین اخبار فعالیت‌ها و رویدادهای مهم فرهنگی، صنفی، دانشجویی، آموزشی و علمی دانشگاه‌ علوم پزشکی بم در بازه زمانی ۱ تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ منتشر شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این شماره مهم‌ترین اخبار فعالیت‌ها و رویدادهای مهم فرهنگی، صنفی، دانشجویی، آموزشی و علمی دانشگاه علوم پزشکی بم  در بازه زمانی ۱ تا ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ منتشر شده است.

"دومین شماره خبرنامه مفدا بم" خلاصه‌ای از مهمترین اخبار ماهیانه پایگاه اطلاع‌رسانی مفدا بم به صاحب امتیازی روابط‌ عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم و گزیده‌ای از خبرهای معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم را منتشر کرده است.

در این‌ شماره از خبرنامه به موضوعات مهمی چون «افتتاحیه سالن بدنسازی خوابگاه دانشجویی »، «افتتاحیه زمین والیبال ساحلی»، «مرحله دانشگاهی داوری آثار جشنواره سیمرغ»، «واکسیناسیون ۸۵ نفر دانشجو»، «فعالیت های کانون فعالیت های جهادی» و «نام عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم در لیست "دو درصد دانشمندان برتر جهان» اشاره شده است.

جهت دانلود دومین شماره خبرنامه مفدا بم کلیک کنید.

www.mefda.ir/d/2021/05/22/0/649685.pdf

1400/03/01