جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه ستاد دانشگاهی آخرین وضعیت مدیریت مقابله با ویروس کووید19  و تزریق واکسن با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز شنبه 1خردادماه جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 و در خصوص آخرین وضعیت تزریق واکسن در شهرستان های منطقه شرق استان کرمان در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

این نشست با حضوردکتر اویسی رئیس دانشگاه، معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع، بهداشتی، آموزشی،تحقیقات و فناوری ،فرهنگی و دانشجویی ، ،مدیر پرستاری، رئیس اداره بازرسی، مدیر حراست، مدیرمالی، مدیر درمان، مدیرگروه بیماری ها، مدیر پشتیبانی، رئیس مرکز بهداشت بم، روسای شبکه بهداشت فهرج،ریگان، نرماشیر، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم، روسای بیمارستان های  شرق استان در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

در معیار جدید رنگ بندی وزارت بهداشت، برای شهرستان های منطقه شرق استان کرمان بم، نرماشیر، ریگان و فهرج رنگ " زرد" تعیین شده است.

در جلسه صبح امروز در خصوص آخرین وضعیت تزریق واکسن بر اساس الویت بندی های ابلاغی وزارت بهداشت بحث و تبادل نظر شد.

1400/03/01