راه اندازی دو پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید19 در بم و بروات

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از دو پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید19 شهرستان بم و بخش بروات بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دو پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید19  به همت مرکز بهداشت بم و همکاری بین بخشی در شهرستان بم و بخش بروات در راستای رفاه حال مردم، اجرای طرح واکسیناسیون عمومی و دستیابی هرچه سریع‌تر به ایمنی جمعی و تسریع در انجام تزریق واکسن کرونا براساس اولویت های ابلاغی وزارت بهداشت راه اندازی شده است.

دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با ابراز رضایت از راه اندازی این مراکز، به اتفاق مهندس مشکی رئیس مرکز بهداشت شهرستان، از مراکز بم و بروات بازدید کردند.

گفتنی است، با کاهش سن گروه‌های هدف تزریق واکسن، پذیرای تعداد زیادی از مردم خواهیم بود،که لازم بود فضایی غیر از مراکز بهداشتی برای واکسیناسیون کووید – ۱۹ در نظر گرفته شود.

1400/03/01