برگزاری شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم

شورای آموزشی دانشگاه، ظهر امروز یکشنبه دوم خردادماه جاری با حضور دکتر جهان آراء معاون آموزشی، آقای غضنفرآبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مظاهری نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اعضای شورا به منظور بررسی و تصویب تعدادی از درخواست های آموزشی دانشکده ها و همچنین نحوه اجرای دقیق فعالیت های آموزشی در محل سالن کنفرانس پردیس، تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی؛ دکتر جهان آراء ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای عزیز در خصوص لزوم تولید محتوا و پیگیری فرآیند بارگذاری آن در موکس آرمان، اظهار داشت: با توجه به ارائه بسترهای آموزش مجازی و فراهم نمودن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری در مرکز آموزش مجازی که در اختیار اساتید قرار گرفته است  ضرورت دارد؛ تمامی دانشکده ها بر اساس دروس ارائه شده از سوی دانشکده مجازی نسبت به این مهم، اقدام نمایند.

معاون آموزشی دانشگاه تأکید کرد: برآنیم تا به همت تمامی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در سال جاری با جدیت و تلاشی مضاعف در جهت تحقق اهداف برنامه های طرح تحول و نوآوری در آموزش به ویژه برنامه های راهبردی ملی اقدام، گام برداشته و با بهرمندی از پتانسیل و ظرفیت های علمی موجود در راستای اخذ مجوز های اعتباربخشی دانشگاه حرکت نماییم و در این مسیر برای خدمت به جامعه علمی از هیچ تلاشی فرو گذار نخواهیم کرد.

در این جلسه درخواست های آموزشی دانشجویان مطرح و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ گردید.

در پایان دکتر طولابی مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص امور آموزشی به بیان دغدغه ها و نقطه نظرات خود پرداخت و در این خصوص موارد لازم را متذکر شد.

1400/03/03