برگزاری وبینار آموزشی کووید- 19 در دانشگاه علوم پزشکی بم

وبینار آموزشی کووید-19 صبح روز یکشنبه دوم خردادماه سال جاری به همت معاونت آموزشی و همکاری و پیگیری  آموزش مداوم در سالن وبینار ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، سرکار خانم جزینی کارشناس آموزش مداوم ضمن اعلام این خبر، گفت: این وبینار به منظور آشنایی گروههای هدف شامل: علوم آزمایشگاهی، ویروس شناسی، میکروب شناسی و باکتری شناسی با ویروس کرونا و انواع آن و همچنین روش های صحیح نمونه گیری با تدریس آقای مرتضوی عضو هیأت علمی دانشگاه و سرپرست آزمایشگاه کوید-19  برگزار شد.

کارشناس آموزش مداوم افزود:  برای شرکت کنندگان عزیز که در این دوره آموزشی بصورت آنلاین این دوره را دنبال نموده اند، 2 امتیاز بازآموزی در سامانه آموزش مداوم لحاظ می گردد.

همچنین لینک دریافت پاورپوینت آموزشی این دوره در سایت دانشگاه حوزه معاونت آموزشی صفحه آموزش مداوم تب کارگاههای آموزشی به آدرس http://www.mubam.ac.ir/subdepartment/index/15?DId=7&SDId=180   جهت استفاده متقاضیان قرار گرفته است.

1400/03/03