نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 97

با تو جه اعلا م نتایج پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 97 مراحل ثبت نام بدین شرح اعلام میگردد.

ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای کلیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 97 به اطلاع می­رساند ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده در آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه علوم پزشکی بم بصورت اینترنتی از طریق آدرس سامانه مدیریت آموزش و انتخات گزینه دانشجویان جدیدالورود از قسمت نوع کاربر در تاریخ های شنبه 1397/6/24 لغایت  چهارشنبه 1397/6/28صورت می­پذیرد.   پذیرفته شدگان می­بایست کلیه مدارک درخواست شده لیست پیوست را از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی ارسال نمایند.پس از تایید ثبت نام توسط اداره کل آموزش در تاریخ های شنبه 1397/6/31 و یکشنبه 1397/7/1 با در دست داشتن پرینت ثبت نام اینترنتی به اداره کل آموزش مراجعه و جهت انجام امور خوابگاهی و دانشجویی و دریافت کارت تغذیه به واحدهای مربوطه معرفی گردند.

قابل ذکر می­باشد :

.    انتخاب واحد و شروع کلاس ها در تاریخ های مذکور 1397/6/31 و 1397/7/1 بصورت حضوری در دانشکده ها صورت می­پذیرد.

.    ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان از سهمیه قانون برقراری عدالت آموزشی 30 درصد مناطق محروم پس از تودیع سند تعهد محضری با حضور نماینده دانشگاه صورت می­پذیرد.

.    تحویل اصل مدارک تحصیلی و تکمیل فرم های ثبت نامی و تایید ثبت نام نهایی در تاریخ های ذیل صورت می­پذیرد:

سه شنبه    1397/7/3                            دانشکده پرستاری و مامایی

چهارشنبه  1397/7/4                              دانشکده بهداشت

شنبه         1397/7/7                           دانشکده پزشکی

شروع به تحصیل کلیه رشته ها به غیر از رشته اتاق عمل از نیمسال اول 98-97 (مهرماه97) میباشد.

مراحل و مدارک مورد نیاز درخواست خوابگاه

1-دریافت فرم تعهد محضری و تکمیل اطلاعات خواسته شده فرم و مراجعه به یکی از دفاتر رسمی ثبت اسناد و اخذ تعهد محضری .

2-دریافت فرم اطلاعات شخصی و تکمیل  اطلاعات خواسته شده و ارائه آن به اداره رفاه در بدو ورود به دانشگاه.

3-دریافت فرم تعهد نامه اقامت  در خوابگاه و تکمیل اطلاعات خواسته شده و ارائه آن به اداره رفاه در بدو ورود به دانشگاه.

4-مطالعه دقیق نحوه پر کردن فرم تعهد محضری

آدرس: بم-بزرگراه خلیج فارس - پردیس دانشگاه علوم پزشکی بم- معاونت آموزشی- اداره کل آموزش- کدپستی 7661713669

1397/06/23