برگزاری اولین آزمون مهارتی و حرفه ای بخش های مراقبت ویژه، جهت پرستاران و پزشکان متخصص (طرح ملی کووید) بصورت الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی بم

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم از برگزاری اولین آزمون مهارتی و حرفه ای بخش های مراقبت ویژه بصورت الکترونیک جهت پرستاران و پزشکان متخصص (طرح ملی کووید) در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر جهان آراء با اعلام این خبر، اظهار داشت: اولین دوره آزمون ICU ویژه پرستاران و پزشکان متخصص، صبح روز جمعه هفتم خردادماه سال جاری راس ساعت ۹ همزمان با سراسر کشور در دو سطح بصورت الکترونیک برگزار شد.

وی افزود: آزمون الکترونیک پرستاری مراقبت های ویژه در آی سی یو در سطح یک با 35 سوال و در سطح دو با 65 سوال طراحی و اجرا گردید.

دکتر جهان آراء همچنین در خصوص برگزاری آزمون مدیریت بیماران متوسط، شدید و بحرانی گفت: این آزمون نیز بصورت الکترونیک ویژه پزشکان متخصص با 50  سوال، برگزار شد.

گفتنی است؛ آزمون مذکور به همت معاونت آموزشی و با همکاری و پیگیری مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای تحت نظارت نماینده مرکز سنجش آموزش پزشکی و حراست دانشگاه در محل سالن مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی بم، برگزار گردید.

در پایان دکتر جهان آراء از تمامی عوامل اجرایی به ویژه تیم مدیریت فن آوری اطلاعات دانشگاه  که در برگزاری این آزمون بصورت الکترونیک نهایت همکاری را داشته اند، تشکر نمودند.

1400/03/08