جلسه هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی بم با مشاور وزیر و دبیر هیأت امناء وزارت بهداشت با موضوع بودجه تفصیلی دانشگاه در سال جاری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر روز سه شنبه 11 خرداد ماه نشست اعضای هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی بم با دکتر گلمکانی مشاور وزیر و دبیر هیأت امناء وزارت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس با موضوع  بودجه تفصیلی دانشگاه و پیشنهادات مشترک و اختصاصی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر اویسی رئیس دانشگاه گزارشی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری، وضعیت بیماری کرونا از ابتدای همه گیری تا کنون و وضعیت واکسیناسیون این بیماری  در منطقه و همچنین گزارشی در خصوص پروژه های عمرانی دانشگاه در شهرستان های شرق استان کرمان ارائه کرد.

این نشست باحضور دکتر محمد خاکساری، دکتر حسین نظام آبادی، از  اعضای هیأت امناء، مجید مهرورز مدیر مالی، محسن دادالله پور مدیربودجه و خانم حسین پور مسئول دبیرخانه هیأت امناء در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه دکتر عباس افلاطونیان و مهندس محمدرضا شه بخش از اعضای هیأت امناء دانشگاه به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه حضور داشتند.

1400/03/11