جلسه برنامه ریزی ششمین کنگره اخلاق پرستاری کشور در بم

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: همزمان با کنگره اخلاق پرستاری نشست مدیران پرستاری سراسر کسور در بم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی در جلسه برنامه ریزی ششمین کنگره اخلاق پرستاری کشور به میزبانی بم گفت: هرساله این کنگره در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می شد که امسال بم میزبان این نشست دو روزه است.

رییس بورد پرستاری کشور گفت: نشست تخصصی مدیران پرستاری سراسر کشور هم در 7 اسفند به میزبانی بم یک روز قبل از کنگره برگزار خواهد شد .

وی افزود : در روز 9 اسفند جلسه ارزشیابی  و برنامه ریزی رشته پرستاری را داریم که زیر نظر معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار می شود همچنین انتخابات و مجمع عمومی انجمن علمی پدیدار شناسی در کنار این نشست برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، از مدیران شهرستان خواست که در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی را همراهی کنند.

دکتر ظفرنیا عضو هیئت علمی دانشگاه  پیرامون کنگره توضیحاتی را ارائه کرد.

این جلسه صبح امروز با حضور معاون سیاسی فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی، شهردار، مدیران شهرک ارگ جدید، معاون تحقیقات و فن آوری، معاون اجتماعی، مدیر روابط عمومی و سرپرست حوزه ریاست دانشکاه علوم پزشکی در دفتر حوزه ریاست برگزار و مدیران قول همکاری در این زمینه را دادند.

1397/11/24