جلسه هماهنگی در خصوص اجرای طرح 15 روزه ویزیت و خدمات رایگان دندانپزشکی در مناطق محروم شهرستانهای شرق استان

جلسه هماهنگی در خصوص اجرای طرح 15 روزه  ویزیت و خدمات رایگان  دندانپزشکی در مناطق محروم  شهرستانهای شرق استان

به گزارش روابط عمومی حوزه مشارکتهای اجتماعی ؛ جلسه  هماهنگی طرح 15 روزه ویزیت و خدمات رایگان دندان پزشکی در مناطق محروم شهرستانهای شرق استان با حضور مدیر حوزه مشارکتهای اجتماعی ،  دکتر محمد دهقان مسئول بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت ، دکتر حسین جزینی مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت، دکتر علی بازیار مسئول مرکز جامع سلامت خدمات دهان و دندان شهرستان برگزار گردید . در این جلسه در خصوص استفاده حداکثری از ظرفیت های کلینیک موبایل دندانپزشکی شرکت بایودنت تبادل نظر و مقرر گردید در صورت نیاز از کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه نیز استفاده شود. همچنین جهت ارئه خدمت در مناطق محروم چهارشهرستان تحت پوشش دانشگاه  برنامه ریزی  صورت گرفت.

1400/03/22