افتتاح مرکز بیماران خاص بم به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر بهداشت

مرکز بیماران خاص  در بم  همزمان با سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت به صورت کنفرانس افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، مرکز بیماران خاص سپهر بم صبح امروز همزمان با 83 مرکز در 59 دانشگاه و دانشکده در متراژی در حدود 5000 مترمربع  که 2000 مترمربع را بخش های دیالیز،تالاسمی، و هموفیلی و 3000 مترمربع را بخش های فیزیوتراپی، کاردرمانی، آب درمانی، گفتار درمانی، مرکز مشاوره، داروخانه، آزمایشگاه، دندانپزشکی و مطب متخصصین چشم و قلب در برگرفته است با حضور وزیر بهداشت و معاونین به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد و دکتر قاضی زاده هاشمی  از زحمات دانشگاه علوم پزشکی بم تشکرکرد.

شهرستان بم 1304 بیمار خاص و صعب العلاج دارد که از این پس می توانند از خدمات درمانی به صورت جامع در مرکز بیماری های خاص سپهر بهره مند شوند.

1397/08/21