جانشین معاون توسعه و سرپرست مدیریت تحول و نوسازی اداری دانشگاه تعیین گردید.

جانشین معاون توسعه  و سرپرست مدیریت تحول و نوسازی اداری دانشگاه تعیین گردید.

طی حکمی از سوی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی بم آقای منصور جلالی به عنوان جانشین معاون توسعه  و سرپرست مدیریت تحول و نوسازی اداری دانشگاه تعیین گردید.

معاون توسعه دانشگاه طی حکمی اقای منصور جلالی را به عنوان جانشین معاون توسعه  و سرپرست مدیریت تحول و نوسازی اداری دانشگاه تعیین گردید.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای مهندس منصور جلالی

موضوع: ابلاغ جانشین معاونت توسعه  و سرپرست مدیریت تحول و نوسازی اداری دانشگاه علوم پزشکی بم

باسلام واحترام

جهت  استفاده حداکثری از دانش ،مهارت ، تجربیات  آن مدیر محترم  وبا توجه به سوابق اجرائی ، توانایی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان  جانشین معاونت توسعه و سرپرست مدیریت تحول و نوسازی اداری دانشگاه علوم پزشکی بم  منصوب می گردید .امید است با اتکال به خداوند منان و شایستگی های فردی که در جنابعالی سراغ داریم بر اساس شرح وظایف موفق و پیروز باشید .

1397/08/21