افتتاح ساختمان اداری دانشکده پزشکی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از بازپیرایی ساختمان اداری و واحدهای دانشکده پزشکی بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز 23 خرداد ماه ، با حضور دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونین توسعه مدیریت و منابع، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، تحقیقات و فن آوری، رئیس دانشکده پزشکی  مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه و اعضای هیأت علمی دانشگاه ساختمان اداری دانشکده پزشکی  افتتاح شد.

دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تقدیر از رئیس دانشکده پزشکی و همکاران وی گفت: كيفيت فضای آموزشی و  افزایش تجهیزات مورد نیاز نقش بسزایی در آموزش دانشجویان خواهد داشت و تغییرات بسیار خوبی در دانشکده پزشکی صورت گرفته است که در سالهای اخیر بی سابقه بوده است.

دکتر اویسی ضمن تقدیر از زحمات و همکاری های دیگر معاونین دانشگاه گفت: امیدوارم با همت همکاران دانشکده پزشکی این دانشکده به جایگاه حقیقی خود دست یابد.

دکتر نجمه نظام آبادی پور رئیس دانشکده پزشکی در ابتدای مراسم گفت:  با حمایت های دکتر اویسی رئیس  دانشگاه علوم پزشکی و هیئت رئیسه دانشگاه، در راستای اعتبار بخشی برنامه آموزشی دانشکده پزشکی بر اساس استانداردهای وضع موجود تغییرات کلی در دانشکده با بازپیرایی  و تجهیز ساختمان اداری، فعال کردن واحد معاونت فرهنگی و دانشجویی، مستقل کردن واحد حسابداری،  تجهیز کتابخانه و خرید کتاب مورد نیاز، تفکیک سلف اساتید و دانشجویان دختر و پسر، خرید و تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی، تجهیز کارگاه و سایت کامپیوتر، تفکیک واحدهای فیزیکی دانشکده، تجهیز موزه آناتومی و خرید میز تشریح، تجهیز چهار کلاس آموزشی و جهت آموزش مجازی، تجهیز و راه اندازی واحد سرایداری و نگهبانی صورت گرفته است.

1400/03/23