بازدید میدانی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های عمرانی حوزه سلامت شرق استان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های عمرانی حوزه سلامت شهرستان های فهرج و نرماشیر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز 24 خرداد ماه دکتر رجایی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق مهندس پایادار مدیر دفتر فنی و مسعود همتی نژاد مدیرپشتیبانی دانشگاه از پروژه های عمرانی حوزه سلامت از جمله بخش های بیمارستان جوادالائمه(ع) و پانسیون پزشکان شهرستان نرماشیر، بخش های درحال ساخت بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) و پانسیون های پزشکان شهرستان فهرج بازدید کردند.

گفتنی است، این بازدیدها در راستای بررسی مشکلات، رفع موانع و تسریع در روند اجرایی پروژه ه انجام شده است.

1400/03/24