کارشناسان کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت از مجموعه کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، در این بازدید دکتر خسروی معاون تحقیقات دانشگاه به تشریح عملکرد حوزه تحقیقات دانشجویی دانشگاه  پرداخت و گفت: کمیته تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بم در بین دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۹ را دارا می باشد.

همچنین ایشان در این گزارش بیان داشتند شاخص اچ کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به ۲۲ ارتقا پیدا کرده است.

دکتر خسروی یکی از فعالیت های مهم معاونت تحقیقات در حوزه کمیته تحقیقات دانشجویی را راه اندازی ساختمان مستقل کمیته تحقیقات این دانشگاه ذکر کرد. این ساختمان که در پردیس دانشگاه واقع شده است با حضور کارشناسان کشوری کمیته تحقیقات راه اندازی شد.

وی همچنین بر افزایش کیفیت فعالیت های پژوهشی تاکید و اظهار داشت: برنامه ریزی های لازم برای افزایش کیفیت فعالیت های پژوهشی بصورت ویژه در دستور کار این معاونت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بم، در پایان این جلسه، آقای حسینو و اقای آژیر از ظرفیت های کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بم بازدید کردند.

1400/03/31