فرصت شغلی برای خانواده نیازمند فراهم شد

کانون فعالیت های جهادی با همکاری کانون خیریه باران اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم، با مرمت، باز سازی و تجهیز یک واحد تجاری، فرصت اشتغال و خودکفایی را برای آنها فراهم کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون فعالیت های جهادی با همکاری کانون خیریه باران اداره تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بم، پس از شناسایی خانواده نیازمندی که در اثر شیوع بیماری کرونا آسیب دیده اند، با مرمت، باز سازی و تجهیز یک واحد تجاری، فرصت اشتغال را برای آنها فراهم نمودند.

مصطفی چاوشی کارشناس کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی بم، با بیان اینکه در صدر مشکلات مهم اقتصادی، معضل بیکاری وجود دارد، اظهار داشت: متاسفانه برخی مشاغل، مانند مغازه‌های محله‌ای متاثر از کرونا بوده و آسیب دیده‌اند. و یکی از اهداف ما در کانونهای جهادی و خیریه، شناسایی خیرین کارآفرین به منظور استفاده از ظرفیت این قشر در راستای ارائه خدمات بهتر به نیازمندان، و ایجاد اشتغال پایدار، و برداشتن گامی مهم در مسیر خودکفایی و توانمندسازی آنان است.

1400/04/08