سرپرست اداره توسعه فناوری سلامتِ دانشگاه علوم پزشکی بم منصوب شد

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی بم، آقای ابراهیم نظری پور به عنوان سرپرست اداره توسعه فناوری سلامتِ دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده  طی حکمی و به پیشنهاد معاون تحقیقات و پژوهش، سرپرست اداره توسعه فناوری سلامتِ دانشگاه را منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است:

جناب آقای ابراهیم نظری پور

عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

باسلام واحترام

با توجه به پیشنهاد نامه شماره 4400/د/50/97 تاریخ 19/8/97 معاون محترم تحقیقات و فناوری، به­ موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست اداره توسعه فناوری سلامتِ دانشگاه تعیین می­گردید. امید است با استعانت از خداوند متعال و با رعایت جوانب شرعی و قانونی و استفاده از ظرفیت های موجود در انجام امور مربوطه موفق و مؤید باشید. بویژه انتظار می­رود در پیگیری اهداف زیر همت گمارید.

1- برنامه ریزی در جهت توسعه فناوری­های زیستی و پزشکی

۲- ارتقای طرح­های فن­آورانه از طریق نظارت بر اجرا، و هماهنگی با مراجع ذیربط

۳- آسیب شناسی موضوع فناوری در سطح دانشگاه و برنامه ریزی در جهت ارتقاء آن

۴- برنامه ریزی و حمایت از پروژه های فناورانه چند مرکزی، با موضوع سلامت