نشست اساتید دانشکده پرستاری با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

رییس و اساتید دانشکده پرستاری با دکتر عباس زاده  دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی در نشست با اساتید دانشکده پرستاری گفت: در سال 89 با موافقت وزارت بهداشت دانشکده پرستاری بم به دانشگاه علوم پزشکی ارتقا یافت که این نشان از اهمیت و جایگاه دانشکده پرستاری  است وی تولید علم را مهم ارزیابی کرد و از اساتید خواست با تشکیل کارگروهی در جهت رشد هرچه بیشتر رشته های دانشکده در سطح ملی تلاش کنند.

وی گفت: ششمین کنگره اخلاق پرستاری که هرساله در دانشکده شهید بهشتی برگزار می شد اسفند امسال در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار می شود همچنین رییس دانشگاه علوم پزشکی از زحمات آقای عرب رییس اسبق دانشکده پرستاری تشکر و برای خانم محمدی رییس جدید آرزوی موفقیت کرد.

این نشست ظهر امروز در دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی برگزار و اساتید پیرامون مسائل دانشکده و رشته ها با دکتر عباس زاده گفتگو کردند.

1397/08/27