جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی با مدیر شعب بانک رفاه استان

جلسه رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با مدیر شعب بانک رفاه استان کرمان در خصوص تسهیلات ساخت بیمارستان بم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی در نشست با مدیر امور شعب بانک رفاه استان کرمان گفت: اولویت اول وزارت بهداشت در ساخت بیمارستان در کشور بیمارستان 200 تختخوابی بم است که با تاکید وزیر بهداشت این پروژه باید در کوتاهترین زمان به اتمام برسد. وی گفت: با استفاده از اعتبارات و دریافت تسهیلات بانکی و کمک خیرین می توان روند ساخت پروژه را سرعت بخشید. رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: حوزه سلامت حوزه پر بازده ایی است و ما سعی کردیم از تمامی ظرفیت ها در حوزه سلامت در منطقه  استفاده کنیم.

این نشست صبح امروز با حضور مهندس دهقانی مدیر امور شعب و مهندس عالم زاده مدیر امور طرح برنامه ریزی  بانک رفاه استان و روسای شعب بانک رفاه شهرستان و مسولین دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

1397/09/05