بازدید رییس و معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه از معاونت پژوهشی و پایگاه تحقیقات بالینی بیمارستان پاستور

به دنبال اتنصاب خانم ملکیان به عنوان معاون پژوهشی بیمارستان پاستور صبح پنج شنبه رییس دانشگاه به اتفاق معاون تحقیقات و فن آوری با حضور در این بیمارستان از نزدیک در جریان موضوع پژوهش های بالینی قرار گرفت.

در این دیدار که معاون درمان دانشگاه و مدیر بیمار و مدیر آموزش بالینی بیمارستان نیز حضور داشتند تصمیمات مقتضی برای فعال شدن اساتید و دانشجویان در امر پژوهش اتخاذ شد.

شایان ذکر است ارتقای تحقیقات بالینی یکی از مهم ترین برنامه های دانشگاه علوم پزشکی بم می باشد. و فعال شدن معاونت پژوهشی بیمارستان پاستور در این زمینه کمک زیادی خواهد کرد.

1397/09/08