حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ؛ در نشست اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی

حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ؛  در نشست اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی

حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ؛  در نشست اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی با مسوولان دانشگاه های علوم پزشکی استان اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی در پایان بازدید دو روزه خود از سفر به کرمان  امروز با مسوولان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان دیدار و گفت گو کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه در این نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان مسایل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان این استان را مطرح کردند .

استاندار کرمان نیز در این نشست بر اصلاح بودجه ریزی و توازن بر این امر تاکید کرد.

حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی و احمد حمزه، بهروز بنیادی، ابوالفضل سروش، محسن علیجانی، یعقوب شیویاری، بشیر خالقی و عباس تاج آبادی اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی هستند که به استان کرمان سفر کردند.

در این سفر سید محمد طباطبایی معاون مشارکت های مردمی و رسانه  و اسماعیل غنیان معاون هماهنگی و امور استان های مجمع خیرین سلامت کشور هم حضور داشتند

1397/09/11