نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی بم با تعدادی از دانشجویان پزشکی

رییس و معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم سرزده  از دانشکده پزشکی بازدید و دکتر عباس زاده بر اهمیت استقرار واحد تحقیقات و فن آوری در این دانشکده  تاکید کرد.

در بازدید سرزده رییس دانشگاه از دانشکده پزشکی که با همراهی معاون تحقیقات و فن آوری صورت گرفت امکان استفاده بیشتر از فضاها امکانات و بهره مندی از توان اساتید و دانشجویان دانشکده پزشکی در فعالیتهای پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد واحدهایی از معاونت تحقیقات و فن آوری در دانشکده پزشکی مستقر شوند.

در ادامه این بازدید نشست صمیمانه ای با تعدادی از دانشجویان پزشکی برگزار شد و دغدغه ها و سوالات و درخواستهای آنان شنیده شد تا از طریق مقتضی تا حصول نتیجه پیگیری شود.

در این جلسه برنامه پزشک پژوهشگر توسط معاون تحقیقات و فن آوری معرفی شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و مقرر شد برنامه های آموزشی و کارگاه های توان افزایی پژوهشی دانشجویان در محل دانشکده پزشکی به زودی اجرا شود.

1397/09/15