دیدار امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی بروات با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم

امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی بروات با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم دیدار و در خصوص مشکلات درمان بخش بروات گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی  در دیدار امام جمعه، شهردار و اعضای شورای شهر بروات گفت: سلامت یکی از موضوعات مهم و از وظایف دانشگاه علوم پزشکی است وی سلامت را چهار بعد؛ سلامت جسمانی، سلامت روانی، سلامت اجتماعی و سلامت معنوی ارزیابی کرد و گفت: بایستی توان اجتماعی افراد جامعه را در حوزه سلامت بکار گیریم که پیشگیری بهتر از درمان است. وی در ادامه افزود: هدف وزارت بهداشت این است که مردم کمترین نیاز را به درمان داشته باشند وی گفت: در بروات بیمارستان محلی را در نظر گرفتیم که با ورود خیرین به این بخش می توان روند  صدور مجوز و راه اندازی آن را تسریع بخشید.

این دیدار که صبح امروز در دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد امام جمعه و مسولین بخش بروات خواستار نگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی به درمان این بخش شدند.

بروات در 10 کیلومتری شهرستان بم و جمعیتی در حدود 23هزار نفر را تحت پوشش قرار داده است.

1397/09/17