برگزاری دوره آموزشی امنیت حوزه فضای سایبری

دوره آموزشی امنیت حوزه فضای سایبری در دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر اکبری معاون فناوری اطلاعات مرکز حراست وزارت بهداشت در دوره آموزشی حوزه فضای سایبری در دانشگاه علوم پزشکی بم در آستانه پانزدهمین سالگرد زلزله دلخراش سال ۸۲ بم، یاد و خاطر جانباختگان را گرامی داشت و در خصوص امنیت در فضای سایبری گفت: میزان حساسیت داده ها در دانشگاه های علوم پزشکی بسیار بالا هست هرچه فناوری بیشتر باشد امنیت داده ها پایین خواهد بود و امنیت را به صورت نسبی میتوان تامین کرد.

وی با اشاره به جنگ نرم در خصوص نرم افزار ها افزود: نرم افزار ها هیچگونه ضریب امنیتی ندارند و نباید به فضای سایبری و شبکه های اجتماعی اعتماد کرد.

دکتر اکبری در خصوص امنیت فضای سایبری  مطالبی را ارائه کرد، همچنین روز گذشته از پردیس دانشگاه و دانشکده پزشکی بازدید کرد.

این مراسم با حضور مدیران حراست منطقه آمایشی 8 کشور، دکتر عباس زاده، هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بم در سالن اجتماعات ستاد مرکزی برگزار شد.

1397/09/28