مراسم معارفه پزشکان متخصص جدید الورود

مراسم معارفه پزشکان متخصص جدید الورود با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم در مراسم معارفه پزشکان متخصص جدید الورود گفت: یکی از دغدغه های وزیر بهداشت دسترسی آسان مردم به درمان، کاهش هزینه ها و عدالت در پرداخت است.و با اجرای طرح تحول سلامت بسیاری از مشکلات درمان آسان شده است.

وی گفت: با تشکیل گروه های آموزشی و جلسات هم اندیشی می توان مشکلات را ریشه یابی و در جهت سلامت برنامه ریزی کرد وی افزود: فعالیت های پژوهشی در دانشگاه وجود دارد و انتظار می رود در زمینه پژوهش و تحقیقات فعایت های موثری انجام دهید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: داشتن اخلاق حرفه ای در جهت رشد و کمال معنوی بسیار اهمیت دارد و امروزه شما وارد دوره عملی اخلاق حرفه ای قرار گرفته اید و مردم این منطقه از صداقت و صمیمیت خوبی برخوردارند.

وی در ادامه گفت : به زودی ساخت 30 واحد پانسیون جهت اسکان پزشکان شروع می شود و هدف هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی خدمت به مردم است.

مراسم معارفه پزشکان متخصص جدیدالورد با همت معاونت درمان صبح امروز در سالن اجتماعات سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

1397/10/08