مراسم قرائت قرآن و فاتحه به مناسبت سالگرد جانباختگان زلزله

مراسم قرائت قرآن و فاتحه به مناسبت پانزدهمین سالگرد جانباختگان زلزله 5 دیماه 1382 بم در نمازخانه دانشگاه علوم پزشکی توسط حوزه مشارکت های اجتماعی و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه مشارکت های اجتماعی مراسم قرائت قرآن و فاتحه به مناسبت پانزدهمین سالگرد جانباختگان زلزله 5 دیماه 1382 بم  در نمازخانه دانشگاه علوم پزشکی توسط حوزه مشارکت های اجتماعی و روابط عمومی دانشگاه مورخ 97/10/05 از ساعت 8 الی 9:15 برگزار شد. در این مراسم ریاست دانشگاه به اتفاق معاونین و پرسنل ستادی شرکت نمودند، و ریاست دانشگاه  در رابطه با حادثه دلخراش زلزله و حمایت های همه جانبه دولت، مردم، و کمک های بشر دوستانه مردم سایر کشور ها  ایراد سخنرانی نمودند، و از خداوند منان برای جانباختگان طلب مغفرت و بازماندگان صبر جمیل  مسئلت نمودند.

1397/10/09