دیدار بانوان دانشگاه با رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)

در سالروز ولادت حضرت زهرا (س) بانوان دانشگاه با رییس دانشگاه علوم پزشکی دیدارکردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر عباس زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی بم،روز زن و ولادت حضرت زهرا (س) را گرامی داشت و حضرت زهرا (س) را الگوی زنان جهان دانست.

وی گفت : در کشورهای دنیا  از زنان به عنوان ابزار فروش کالاها استفاده می شود اما در ایران اسلامی زن جایگاه ویژه ای دارد هم در تحکیم بنیان خانواده و هم در جامعه، در دانشگاه علوم پزشکی بم نیز از پتانسیل و ظرفیت بانوان در مدیریت واحدها  استفاده شده است و هرجا به شایستگی بانوان اهمیت دادیم در ان حوزه موفق عمل کردیم.

وی افزود:اگر آمار قبول های کنکور را مرور کنیم بانوان بیشترین قبولی را در دانشگاه ها داشته اند.

وی از بانوان دانشگاه که زحمات و تلاش های زیادی در جهت ارتقاء جایگاه دانشگاه علوم پزشکی را دارند با اهداء شاخه گل تقدیر و تشکر کرد.

این دیدار صبح امروز در دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

1397/12/04