برگزاری مراسم جشن داوطلبین سلامت

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بم باهمکاری مرکز بهداشت شهرستان به مناسبت روزجهانی داوطلبین سلامت جهت قدردانی از زحمات این عزیزان وبزرگداشت ایشان مراسم جشنی برگزار کرد. این  مراسم باحضور معاون بهداشت ، سرپرستان مراکز بهداشت وشبکه شهرستانها ، مسوولین شبکه معاونت ومراکز بهداشت همچنین معاونت اجتماعی دانشگاه و داوطلبین سلامت برگزار گردید،

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بم با همکاری مرکز بهداشت شهرستان به مناسبت روز جهانی داوطلبین سلامت جهت قدردانی زحمات این عزیزان  و بزرگداشت ایشان مراسم جشنی برگزار کرد.این مراسم با حضور سرپرستان مراکز بهداشت وشبکه شهرستانهای تابعه مسوولین شبکه معاونت بهداشت ومراکز بهداشت ، معاونت اجتماعی دانشگاه و داوطلبین سلامت برگزار گردید.که در آغاز معاون بهداشت ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین وتبریک این روز به تشرح نقش عزیزان داوطلب سلامت خصوصادر اجرای طرح های بهداشتی   پرداختند . سپس  داوطلبین نمونه ومربیان نمونه هرشهرستان معرفی شده وجهت تقدیر ازاین عزیزان به ایشان لوح تقدیر وکارت هدیه اهداشد. دراین مراسم بااجرای موسیقی زنده نمایش و مسابقات طنز سعی براین شده بود تا خاطره ای شیرین در ذهن حاضرین نقش ببندد.

1397/10/10