نشست تخصصی بررسی مقالات در ششمین کنگره اخلاق پرستاری

در نشست صبح امروز ششمین کنگره اخلاق پرستاری مقالات توسط هیئت رئیسه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، در نشست صبح امروز ششمین کنگره اخلاق پرستاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر محمود عباسی معاون وزیر دادگستری و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با موضوع حقوق و مسئولیت پرستاری در نظام حقوقی ایران، دکتر سعید ناظری عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با موضوع کارآمدی اخلاق حرفه ای درتحلیل فرآیندهای بیمارستانی، دکتر احسان شمسی گوشکی دبیر کمیته اخلاق در پژوهش های زیستی پزشکی وزارت بهداشت و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با موضوع تحلیل انتقادی پژوهش های  حوزه پرستاری در ایران به سخنرانی پرداختند و اعضای هیأت رئیسه دکتر فضل الله احمدی ، دکتر احسان گوشکی، دکتر محمود عباسی و دکتر سادات سید باقر مداح تشکیل دادند. و در نشست دوم صبح دکتر سیده فاطمه حق دوست اسکویی عضو هیئت علمی دانشگاه ایران با موضوع شبکه تحقیقات پرستاری و اخلاق در پژوهش، دکتر محمدعلی چراغی عضو عیئت علنی دانشگاه تهران با موضوع سمفونی پرستار کامل، دکتر لیلا افشار عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با موضوع الزامات آموزشی شکل گیری حرفه ای در پرستاری، دکترمریم رسولی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با موضوع چالش های منطقه ای ارائه مراقبت معنوی به بیمار مبتلا به سرطان و هیأت رئیسه دکتر محمدعلی چراغی، دکتر سیده فاطمه حق دوست اسکویی، دکتر عباس حیدری، دکتر معصومه یادآور نیک منش اعضای هیأ ت رئیسه را تشکیل دادند.

در نشست صبح امروز 55 مقاله مورد بررسی قرار گرفت.

این نشست در تالار پرستور در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

1397/12/08